Cupa României la rugby. Misiune imposibilă pentru Tomitanii, la Timișoara

295
Cupa României la rugby. Misiune imposibilă pentru Tomitanii, la Timișoara - misiune-1566586324.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby Tomitanii Constanța se află, în aceste zile, la Timișoara, unde, astăzi, de la ora 11.00, va da piept cu RCM Timișoara, în cel de-al treilea meci din Grupa A a Cupei României. 
Elevii lui Danie de Villiers au încredere că pot face un meci bun pe "Dan Păltinișanu", chiar dacă vor întâlni cea mai puternică echipă de rugby din România. 


Constănțenii s-au deplasat în Banat cu ajutorul fondurilor proprii, banii alocați din partea autorităților locale urmând să le intre în conturi abia de săptămâna viitoare. 


Lotul deplasat la Timișoara este format din 23 de jucători, care vor avea o misiune extrem de dificilă, pentru că vor înfrunta una dintre cele mai în formă echipe ale momentului. 


"Este un prim test cu cea mai puternică echipă din țară. Sperăm să facem față acestor coloși, deși ne va fi foarte greu. Ei au un lot de 45 de jucători, Timișoara este o adevărată fabrică de rugby. Este foarte greu să ne luptăm de la egal la egal cu ei, însă avem șansa noastră și o jucăm până la capăt", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele ACS Tomitanii Constanța, Cristian Cojocaru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.25 secunde