Cupa României la rugby, bulversată de virusul Covid-19. Meciul Tomitanilor, anulat!

184
Cupa României la rugby, bulversată de virusul Covid-19. Meciul Tomitanilor, anulat! - cupa-1605456752.jpg

Articole de la același autor

Niciunul dintre cele două meciuri programate, sâmbătă, în etapa a cincea a grupelor Cupei României la rugby nu s-a mai disputat, din cauza mai multe cazuri de jucători de la SCM Timişoara şi CS Tomitanii Constanţa infectaţi cu virusul Covid-19.

Meciul SCM Timişoara - Universitatea Cluj trebuia să aibă loc pe stadionul „Gheorghe Răşcanu” din Timişoara, în Grupa A, iar CS Dinamo Bucureşti - ACS Tomitanii Constanţa, pe stadionul „Florea Dumitrache'' - Bucureşti, în Grupa B.

Dinamo şi U Cluj vor câştiga meciurile cu 5-0, la „masa verde”, informează frr.ro.

„În cazul vicecampioanei României, DSP Timiş i-a interzis participarea în competiţie, în următoarea perioadă, din cauza creşterii numărului de infectaţi din cadrul echipei. Astfel, partidele rămase de disputat în cadrul Cupei României de către SCM Timişoara se vor pierde cu 0-5”, au mai precizat reprezentanţii FRR.

XXX

Echipa RC Bârlad s-a impus, scor 30-10, în faţa CSM-ului Galaţi, într-o partidă contând pentru turul finalei mici a Diviziei Naționale de Seniori la rugby.

Meciul retur al finalei mici este programat sâmbătă, 21 noiembrie, pe stadionul „Municipal” din Galaţi, de la ora 13.00.

Reamintim că CS Năvodari și Ştiinţa Petroşani au decis, de comun acord, să dispute finala mare a Diviziei Naționale de Seniori, ediția 2019-2020, într-o singură manșă. Meciul este programat pe data de 2 decembrie, pe teren neutru. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5601 secunde