Cupa Prieteniei Millenium, câștigată de Tomis Constanța - Galerie FOTO

303

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, pe stadionul "Voința" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", a avut loc Cupa Prieteniei Millenium la fotbal, pentru old-boys. 


În urma tragerilor la sorți, primele meciuri s-au disputat între Municipal - Uzunkopru Dernegi (Turcia), scor 9-6, iar în cel de-al doilea meci, Tomis a învins pe Voința, cu scorul de 3-1. Astfel, finala mică s-a jucat între Voința și Uzunkopru Dernegi, iar finala mare între Tomis și Municipal. Finala mică s-a sfârșit la egalitate 5-5, însă formația turcă s-a impus cu scorul de 8-7, în urma loviturilor de pedeapsă. Câștigătoarea Cupei Millenium a fost Tomis, după ce a dispus de Municipal cu scorul 6-2. 


Clasamentul final a fost următorul: locul I Tomis, locul II Municipal, locul III Uzunkopru, locul IV Voința, dar organizatorii au spus de la bun început că echipele vor primi premii și cupe indiferent de locul ocupat. Premiul de golgeter al competiției a fost câștigat de Dan Buzoian, iar premiul de "Cel mai vârstnic jucător" i-a revenit lui Constantin Tănase. 


Inițiatorul turneului, Sorin Bașturea, s-a aflat în teren, unde a marcat un gol spectaculos pentru care a fost îndelung aplaudat. "A fost o încântare pentru public să vadă golul pe care l-am marcat, cu capul, din afara careului. A fost o centrare a prietenului meu și al unui jucător deosebit, Mihai Georges. Turneul a fost foarte reușit, invitații au plecat mulțumiți. Au fost medalii, diplome și premii pentru toți. Pentru la anul, ne propunem să fie mai multe echipe, un minim de opt, iar turneul să se întindă pe două zile", a declarat Sorin Bașturea. 


Echipa turcă a venit pregătită cu câteva cadouri pentru fiecare formație din competiție. Și anul acesta, Cupa Prieteniei Millenium și-a atins scopul, acela de a lega prietenii și de a juca fotbal alături de vechii și noii prieteni. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4813 secunde