Cupa Davis. Marius Copil deschide confruntarea cu Zimbabwe

333
Cupa Davis. Marius Copil deschide confruntarea cu Zimbabwe - mariuscopil-1554412106.jpg

Articole de la același autor

Tenismanul Marius Copil îl va înfrunta pe Benjamin Lock în primul meci de simplu din cadrul întâlnirii care opune echipele României și Zimbabwe, în Sala Polivalentă din Piatra Neamț, în primul tur din Grupa a II-a a zonei Europa-Africa a Cupei Davis, potrivit tragerii efectuate, ieri, la Piatra Neamț. 


Meciul dintre Copil (80 ATP la simplu) și Lock (546 ATP la simplu) va avea loc, astăzi, de la ora 15:00. Al doilea meci de simplu îi va opune pe Dragoș Dima (327 ATP) și Takanyi Garanganga (449 ATP). 


Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 12:00, este programat meciul de dublu, dintre perechile Horia Tecău (33 ATP la dublu)/Florin Mergea (441 ATP la dublu) și Benjamin Lock (259 ATP la dublu)/Courtney Lock (680 ATP la dublu), urmat de ultimele două meciuri de simplu, Copil - Garanganga și Dima - Benjamin Lock. 


Din echipa României mai fac parte juniorii Filip Jianu și Edris Fetiseam. 
Meciurile se vor disputa după sistemul cel mai bun din trei seturi.


România și Zimbabwe s-au înfruntat o singură dată în Cupa Davis, în 2000, la Harare, tricolorii câștigând cu 3-2, prin punctele aduse de Andrei Pavel (două) și perechea Andrei Pavel/Gabriel Trifu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6358 secunde