Cupa CELCO, pe terenurile de la TC Idu Mamaia

197
Cupa CELCO,  pe terenurile  de la TC Idu Mamaia - celco-1497024560.jpg

Articole de la același autor

Cupa CELCO la tenis de câmp pentru veterani, ediția a IX-a, va avea loc în perioada 12-18 iunie, pe terenurile de zgură ale arenelor Tenis Club Idu din Mamaia. 


Competiția presupune meciuri de dublu masculin pentru categoriile de vârstă 40+, 50+, 60+, iar cei peste 50 de participanți își vor disputa premiile în valoare totală de 2.400 euro. 


"Urmând angajamentul pentru implicare în plan social, cultural și sportiv al companiilor din grupul CELCO, se confirmă și în acest an determinarea de a organiza o nouă ediție a Cupei de tenis pentru veterani, turneu ajuns la cea de-a IX-a ediție consecutivă. Turneul a devenit o destinație pentru mulți tenismeni, atât din Constanța, cât și din țară, crescându-și an de an numărul de participanți", a declarat Dănuț Culețu, co-organizator al turneului din acest an. 


Cocktail-ul festiv va avea loc vineri, 16 iunie, la Hotel Condor din Mamaia, iar finalele cupei și festivitatea de premiere vor fi organizate duminică, 18 iunie, la terenul central de la Tenis Club Idu Mamaia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4097 secunde