Cupa CELCO la tenis și-a desemnat câștigătorii

243
Cupa CELCO la tenis și-a desemnat câștigătorii - cupacelco-1467737090.jpg

Articole de la același autor

În perioada 27 iunie - 3 iulie, pe terenurile de la Tenis Club Idu din stațiunea Mamaia, a avut loc cea de-a VII-a ediție a Cupei CELCO, la tenis de câmp pentru veterani, în probele de dublu masculin 40+, 50+ și 60+.

Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 70 de sportivi, majoritatea dedicați mediului de afaceri și pasionați ai sportului alb, având ca fond de premiere suma de 2.400 euro.

"Turneul s-a bucurat de o ținută sportivă deosebită, având înscriși peste 70 de sportivi din Constanța și din țară. Având în vedere succesul de care se bucură această cupă, președintele grupului de firme CELCO, Niculae Dușu, a propus ca la următoarea ediție să fie încluse și categoriile dublu mixt și dublu feminin, pentru a nu crea așa-zise discriminări în ceea ce privește participarea la un asemenea act sportiv de calitate", a precizat Dănuț Culețu, unul dintre câștigători.

Iată câștigătorii Cupei CELCO, în funcție de categoria de vârstă: 40+, locul 1 - Dragoș Vasilescu și Gabriel Mirică, 50+, locul 1 - Dănuț Culețu și Laurențiu Bucur, 60+, locul 1 - Dănuț Culețu și Iancu Carabaș. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5279 secunde