Culturiştii constănţeni, pe podium la Campionatul Balcanic

133
Culturiştii constănţeni, pe podium la Campionatul Balcanic - culturistii2-1599760255.jpg

Articole de la același autor

Campionatul Balcanic de culturism şi fitness, întrecere rezervată juniorilor şi seniorilor, masculin şi feminin, a avut loc, zilele trecute, la Drobeta Turnu Severin.

La această competiţie, România a ocupat locul I în clasamentul pe naţiuni. La zestrea de medalii a tricolorilor, au contribuit şi sportivii constănţeni de la CS Farul şi Power Gym, care au urcat de şapte ori pe podium.

Crina Orleanu, de la CS Farul, a obţinut cel mai bun rezultat. Ea a devenit campioană balcanică la proba de bikini fitness junioare, întrecere rezervată sportivilor cu vârstele cuprinse între 21 şi 23 de ani.

Alţi doi reprezentanţi ai CS Farul Constanţa au câştigat medalii de argint. Este vorba despre Laurenţiu Mihalcea, la proba de classic bodybuilding juniori, şi Cosmin Iancu, la proba de bodybuilding seniori.

Diana Pivniceru, de la CS Farul, a urcat şi ea pe podium la bikini fitness senioare, iar Şerban Vasile, de la Power Gym, a ocupat locul al treilea, el urmând să împlinească luna viitoare vârsta de 70 de ani. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5708 secunde