CSV 2004 Tomis Constanța, derby, în deplasare, cu Dinamo

354
Victoria! Aceasta este singura variantă pe care o au fetele de la CSV 2004 Tomis Constanța în partida de campionat de sâmbătă cu CS Dinamo Romprest București. Un succes în fața dinamovistelor le-ar ajuta pe elevele lui Darko Zakoc să își refacă mai ușor imaginea destul de șifonată cu care au rămas fanii și conducătorii formației după înfrângerea categorică scor 3-0 suferită de "sirene" la mijlocul săptămânii în ultima partidă din faza grupelor Ligii Campionilor în fața azerelor de la Azerrail Baku. Partida va începe de la ora 16 și va putea fi urmărită în direct pe postul Digi Sport I.
În cadrul etapei a XII-a a Campionatului Național Divizia A1 la volei feminin, se mai joacă următoarele partide: ACS Penicilina Iași - CSM Lugoj; SCM CSU Argeș Volei Pitești - VCS Unic LPS Piatra Neamț; SCM "U" Craiova - "U" Cluj; Știința Bacău - CSM București; CSM Sibiu - CSU Medicina CSS Târgu-Mureș.
După 11 etape, clasamentul Diviziei A1 la Volei Feminin este condus de Știința Bacău cu 30 de puncte acumulate. Moldo-vencele sunt urmate în clasament de CSV 2004 Tomis Constanța cu 29 de puncte și CS Dinamo Romprest București cu 22. La polul opus se află formațiile SCM CSU Argeș Volei Pitești, CSM Sibiu și "U" Cluj. În prima parte a campionatului piteștencele au acumulat 5 puncte, în timp ce reprezentantele sibiencele și clujencele au strâns numai câte 4 puncte, diferența în clasament fiind făcută de golaveraj.
Cristian PAHOMIE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3761 secunde