CSU Neptun s-a despărțit de trei jucătoare. "Am avut așteptări mari de la Bianca Căldare!"

267
CSU Neptun s-a despărțit de trei jucătoare.

Articole de la același autor

Clubul CSU Neptun s-a despărțit, recent, de trei handbaliste: Andreea Ciucanu, Ana Gâjulete și Bianca Căldare. Ultima dintre acestea a evoluat timp de cinci ani pentru formația constănțeană, iar jocul său a fost unul destul de eficient, mai ales în sezonul care se află încă în curs de desfășurare.

Președintele CSU Neptun, Silviu Băiceanu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că, în opinia sa, Bianca Căldare nu a dat randamentul așteptat de conducerea tehnică.

"Din exterior se vede că Bianca Căldare a avut evoluții bune. A luat decizia de a se înscrie la o școală de subofițeri. Noi am stat după ea și nu este normal. Ori faci handbal, ori faci altceva. În ultimii cinci ani de când am plecat la drum cu această echipă, așteptările au fost foarte mari. Din punctul meu de vedere, așteptările nu s-au concretizat. Când ești cu mintea în două direcții, atunci ne despărțim", a declarat Băiceanu.

v v v

CSU Neptun nu și-a reluat încă pregătirea, fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie urmând să demareze antrenamentele luna viitoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5923 secunde