CSU Neptun părăsește Cupa României. "Studentele", învinse de CS Cluj-Napoca

230
CSU Neptun părăsește Cupa României.

Articole recomandate

Echipa feminină de handbal, CSU Neptun Constanța, a avut parte de un meci foarte dificil, miercuri după-amiază, în Sala Sporturilor din Constanța, în 16-mile de finală ale Cupei României. Fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au primit vizita celor de la CSU Cluj-Napoca, formație care evoluează în acest sezon în Liga Florilor.


În ciuda adversarelor valoroase pe care le-au întâlnit, handbalistele de pe litoral s-au ținut tare în prima repriză și după un joc bun au făcut ca la pauză tabela să arate 16-16.


În partea a doua jocul constănțencelor a crescut și, la un moment dat, CSU Neptun a condus cu cinci goluri diferență.
În urma unor decizii controversate ale arbitrilor din Galați, Basso și Tofan, antrenorul echipei oaspete a protestat atunci când una dintre jucătoarele sale a fost eliminată, iar din acel moment cei doi cavaleri ai fluierului au luat câteva decizii în compensație.


Pe final, fetele de la CSU Neptun au cedat fizic, iar ardelencele nu le-au iertat.
La finalul unei partide controlate timp de 45 de minute de CSU Neptun, CSU Cluj-Napoca s-a impus cu scorul de 32-29 și s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României.
După ultimul fluier al arbitrilor, antrenorul constănțencelor, Ion Ivan, a explicat că este mulțumit de jocul elevelor sale, chiar dacă nu au reușit să se califice. CSU Neptun a jucat de la egal la egal cu o echipă care evoluează pe prima scenă a handbalului românesc.


"Eu mă bucur că a fost un meci frumos care ne ajută în perspectiva obiectivelor pe care le avem. Mi-aș dori să avem în fiecare week-end meciuri de acest gen. Echipa noastră s-a bătut, și-a dorit să câștige și chiar am fost în poziția să câștigăm acest meci. Din păcate pentru noi experiența jucătoarelor din Liga Națională a fost mai decisivă decât aplombul echipei noastre. Semnele sunt bune pentru noi și eu sunt mulțumit de jocul echipei noastre. Dacă am reuși să scăpăm și de greșelile individuale neforțate ar fi foarte bine. Dacă ne uităm la joc, echipa Clujului a avut peste noi o mai bună clar viziune la finalizare și a jucat mai bine pe contraatac, unde din păcate noi, neavând o bancă lungă să putem face schimbări atunci când este cazul, am căzut fizic. La acest capitol mai avem de lucrat. Diferența dintre un meci bun și un meci slab o face atitudinea. Îmi doresc foarte tare atât eu, cât și Silviu Băiceanu și Lăcrămioara Ilie să reușim să promovăm. Sper să atragem sponsori locali pentru a putea să ne întărim. Timpul va demonstra dacă vom reuși să promovăm sau nu." , a declarat în exclusivitate pentru Cuget Liber antrenorul celor de la CSU Neptun, Ion Ivan.


Golurile formației constănțene în această partidă au fost înscrise de Mădălina Oprică 10, Ana Maria Gîjulete 7, Andreea Ciucanu 6, Mihaela Stănciulescu 4, Bianca Căldare 1 și Dana Matei 1.


Fără trei jucătoare de bază care le-au lipsit, Pintilie, Verde și Hudițianu, CSU Neptun a făcut per total un joc foarte bun în fața clujencelor.


Mădălina Oprică a înscris multe goluri de la 7 metri, iar micuța Andreea Ciucanu a făcut ravagii pe extremă, demolând de foarte multe ori apărarea oaspetelor.


Handbalistele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie vor evolua sâmbătă, tot în Sala Sporturilor, în etapa a 16-a din eșalonul secund, în compania ultimei clasate, ACS Spartac UNEFS București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6367 secunde