Divizia A la handbal feminin

CSU Neptun Constanţa, „undă verde” pentru a reveni în arenă

181
CSU Neptun Constanţa, „undă verde” pentru a reveni în arenă - csuneptun-1605210897.jpg

Articole de la același autor

După luni întregi de aşteptare, incertitudine şi chiar frustrare, dacă ne gândim că alte echipe de volei, baschet, fotbal sau rugby se pregătesc deja de vacanţă, handbalistele de la CSU Neptun Constanţa au aflat, în sfârşit, că vor reveni în arenă.

Astfel, Federația Română de Handbal a stabilit componența seriilor Diviziei A feminine, sezonul 2020-2021, echipa constănţeană fiind repartizată în Seria C, alături de CSM București II, CSU Știința București, CS Danubius Călăraşi, ACS AMY Slatina, CNE Râmnicu Vâlcea și HCM Slobozia.

Primele patru etape se vor desfăşura în perioada 2-5 decembrie, gazda turneului şi orele de start ale partidelor urmând a fi transmise în perioada următoare.

De parcă aşteptarea nu ar fi fost de ajuns, CSU Neptun va începe campionatul cu o… pauză, pe 2 decembrie „universitarele” având liber. Conform frh.ro, pe 3 decembrie, formaţia antrenată de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie va înfrunta pe CSM Bucureşti II, apoi va juca, în ordine, cu CSU Știința București (4 decembrie) şi CS Danubius Călăraşi (5 decembrie).

XXX

În Divizia A masculină, echipele HC Dobrogea Sud II şi CS Medgidia sunt repartizate în Seria B şi vor juca, pe 20/22 noiembrie, în turneul inaugural găzduit de Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.325 secunde