Divizia A la handbal feminin, Seria C

CSU Neptun Constanţa, două victorii şi o înfrângere în turneul de la Slobozia

185
CSU Neptun Constanţa, două victorii şi o înfrângere în turneul de la Slobozia - csuneptun-1615212177.jpg

Articole de la același autor

CSU Neptun a încheiat cel de-al treilea turneu al returului Diviziei A, Seria C, găzduit, în perioada 5-7 martie, de municipiul Slobozia, cu două victorii din trei meciuri, handbalistele constănţene fiind învinse numai de liderul CSU Ştiinţa Bucureşti.

Deşi lipsită de o jucătoare de bază, Mihaela Stănciulescu, CSU Neptun a avut o evoluţie foarte bună în primul meci al turneului de la Slobozia, în care a întâlnit pe CSM Bucureşti II, şi a debutat cu o victorie, scor 32-23 (14-11). După un început echilibrat de partidă, fetele antrenate de Ion Ivan (care nu a putut efectua nici el deplasarea la competiţie) și Lăcrămioara Ilie au ridicat nivelul de joc spre finalul primei reprize, iar apoi, treptat, s-au distanțat categoric până la finalul jocului. În repriza secundă, contraatacurile Gabrielei Moldoveanu, autoare a nouă goluri, și aruncările Andreei Pintilie (opt goluri) au fost letale, iar apărarea și poarta au fost eficiente, Emanuela Ivașcu închizând poarta, inclusiv la aruncările de la 7 metri.

Anastasia Dulceață a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale de până acum, Denisa Bari, Bianca Căldare, Diana Hudițianu, Maria Ilie, Ceandani Pal au prestat o apărare excelentă și atacuri finalizate cu gol. Un meci în care fetele au fost sigure pe jocul lor, determinate și eficiente.

A urmat apoi duelul cu CSU Ştiinţa Bucureşti, în care constănţencele au încercat să țină aproape, însă liderul s-a impus la diferență de patru goluri, 25-21. CSU Neptun a intrat greu în meci, reușind să înscrie primul gol abia în min. 10, la scorul de 0-7. Echipa de la malul mării a redus treptat din handicap, s-a apropiat la trei goluri, însă nu a mai avut resurse să forţeze egalarea.

Pentru CSU Neptun, au înscris: Andreea Pintilie (8), Gabriela Moldoveanu (4), Bianca Căldare (3), Diana Hudițianu (2), Maria Ilie (2), Denisa Bari (1) şi Ceandani Pal (1).

După duşul rece cu Ştiinţa, fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au strâns rândurile şi s-au impus în ultimul meci, scor 34-28, în fața celor de la CS Danubius Călăraşi.

Pentru CSU Neptun, au marcat: Andreea Pintilie (8), Gabriela Moldoveanu (8), Anastasia Dulceață (7), Bianca Căldare (6), Ceandani Pal (2), Denisa Bari (1), Georgiana Negoiță (1) şi Mihăilă (1).


În clasament, pe prima poziţie se află CSU Ştiinţa Bucureşti (28 p), podiumul fiind completat de CSU Neptun Constanţa (19 p) şi CNE Râmnicu Vâlcea (17 p).

XXX

Lotul național de handbal-junioare (2004 - 2005) se pregăteşte să intre în cantonament la Râmnicu Vâlcea, programat în perioada 15-18 martie, urmat de participarea la Turneul International Ungaria/Siofok, între 18 şi 21 martie. Sub comanda antrenorilor Larisa şi Adrian Olteanu, se vor afla 16 sportive. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0005 secunde