Divizia A la handbal feminin

CSU Neptun a suferit prima înfrângere din acest sezon

208
CSU Neptun a suferit prima înfrângere din acest sezon - meci-1578607748.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța a suferit prima înfrângere din actualul sezon al Diviziei A, Seria B. 


Fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au jucat, în deplasare, cu CSU Știința București, formație cu care se aflau la egalitate de puncte înaintea acestei confruntări. Prima repriză a fost una bună pentru CSU Neptun, care a condus după primele 30 de minute cu 10-9. În partea a doua, jocul a fost la fel de echilibrat, însă bucureștencele s-au impus la final, scor 22-21. 


"CSU Neptun a prestat unul dintre cele mai curajoase meciuri de până acum cu CSU Știința București. Fetele noastre au condus la pauză la un gol diferență, au făcut o repriză secundă foarte bună, însă pe final nu au reușit să materializeze ultimul atac, iar gazdele s-au impus la un gol diferență. A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri ale seriei, cu o atitudine în teren de admirat. Sperăm într-o recuperare cât mai rapidă a Andreei Pintilie și a Dianei Hudițianu, jucătoare pe care nu ne vom putea baza în această perioadă, din cauza accidentărilor", a transmis conducerea CSU Neptun. 


În urma acestei înfrângeri, CSU Neptun se află pe locul al doilea în clasament, cu 31 de puncte, la patru "lungimi" în spatele celor de la CSU Știința București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3484 secunde