CSU Craiova răspunde acuzelor de non-combat, în meciul cu Viitorul Constanța

156
CSU Craiova răspunde acuzelor de non-combat, în meciul cu Viitorul Constanța - viitorulcraiova-1494323439.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp, conducerea celor de la CSU Craiova a făcut public un comunicat, pe pagina oficială a clubului, în care consideră abuzive și nefondate acuzele de non-combat ale oficialilor de la FCSB, la meciul pe care oltenii l-au pierdut cu Viitorul Constanța (0-1), la Pitești.


"Cu toate că a depășit de mult timp limita bunului simț, nu o să răspundem derapajelor unui om căruia, într-o societate civilizată, nu i s-ar permite să se manifeste în spațiul public. Din păcate, acest individ a devenit "filonul de aur" al mass-media din România. Nu vom răspunde nici oficialilor unei echipe, FCSB, care în anul 2003 au ocupat abuziv locul în Liga 1 al unei echipe de tradiție, Steaua București, încercând să le fure stema și istoria. Nu putem însă să ignorăm amploarea pe care au luat-o în spațiul public discuțiile despre meciul Universitatea Craiova - Viitorul, mai exact despre politica și strategia Universității Craiova în privința abordării sfârșitului de campionat, pregătirii meciului din Cupa României, pregătirii noului sezon și nu în ultimul rând de formare și promovare a jucătorilor din Academia clubului.


Înca de la reînființare, Universitatea Craiova a avut ca scop formarea unei academii care să susțină principiul că unul dintre pilonii dezvoltării trebuie să fie Centrul de copii si juniori. Avem peste 300 de copii, aproape 50 cărora le asigurăm casa, masa, școala și cheltuim peste 500.000 euro anual cu susținerea activității la Academie. Credeți că vreodată Universitatea ar debuta un portar în care-și pune mari speranțe, într-o echipă care ar risca nu numai să piardă, dar și să primească multe goluri? Cu ce moral ar pleca acest junior? Nu, nu numai că nu am face asta, dar, exceptându-l pe Andrei Ivan, Știinta a aliniat cea mai bună echipă în condițiile în care Mateiu era suspendat, Băluță accidentat, Barthe indisponibil de mai multa vreme, Popov operat, Kelic accidentat și schimbat la pauză în meciul anterior.


De ce nu a fost Ivan titular? Simplu, avea deja 3 galbene și la al 4-lea risca să nu joace cu FCSB. În condițiile în care cunoaștem "apucăturile" unui personaj de a declara înainte sau după meci că dă nu știm câte milioane pentru un anumit jucător și în condițiile în care Ivan ar fi primit un cartonaș galben riscam ca "formatorii de opinie" să declare că a luat inteționat pentru a nu juca cu FCSB. Din păcate, strategia noastră trebuie să țină cont si de manipulările care în ziua de azi au devenit cotidiene.


Pe de altă parte, suntem consternați să vedem că nimeni nu vorbește despre declarația unui oficial al FCSB-ului și fost mare jucător al echipei Steaua, cităm: "Am băgat-o pe Dinamo în play-off, acum suportăm consecințele", referindu-se la meciul FCSB cu Mediaș. Să înțelegem că aveau și altă opțiune pe care o regretă?, se arată în acest comunicat.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Sport : FC Viitorul - FC Steaua 3-1, în play-off
Pagina a fost generata in 1.6668 secunde