Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința vrea să reintre pe "traiectul" victoriilor

199
CS Phoenix-Știința vrea să reintre pe

Articole de la același autor

Pentru iubitorii baschetului feminin, week-end-ul aduce cu sine un meci atractiv, între două echipe ce practică un joc spectaculos, astfel încât se așteaptă ca, sâmbătă seară, tribunele Sălii Sporturilor să fie pline. 


Sâmbătă, 1 februarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța, CS Phoenix-Știința primește vizita celor de la CSU Oradea, într-o partidă contând pentru Liga Națională de baschet feminin. 
Formația constănțeană vine după două eșecuri consecutive, ambele în deplasare, 54-56 cu BC Sirius Târgu Mureș și 71-74 cu Rapid București, și, mai mult decât reînscrierea pe "traiectul" victoriilor, își dorește să își ia revanșa în fața propriilor suporteri. 
"După două eșecuri neașteptate pentru noi, cauzate în mare măsură de oboseala acumulată în ultimele două luni, a venit acum momentul să reintrăm pe șirul victoriilor. 


Sâmbătă, ne întoarcem la Sala Sporturilor, cu forțe proaspete și dorință de succes. Și pentru că am pierdut pe mâna noastră avantajul pe care îl aveam în clasament, suntem acum la stadiul în care nu ne mai permitem pași greșiți, indiferent de numele adversarului. 


Tocmai din aceste motiv, înainte de poziția din clasament, pentru noi este acum mai important să ne revanșăm pentru încrederea de care ne-am bucurat până în momentul de față, iar cel mai bun mod este prin victorii", a transmis conducerea CS Phoenix. 


Juniorii dau marea pe munte  
Tot în acest week-end, tinerii baschetbaliști de la CS Phoenix lasă-n urmă Marea Neagră și merg la munte, în inima Carpaților. Însă nu în vacanță, așa cum poate mulți dintre noi și-ar dori, ci pentru a continua misiunea de a dezvolta baschetul constănțean. 


Tinerii baschetbaliști de la echipa U16, pregătiți de antrenorul Dan Constantinescu, dispută, sâmbătă și duminică, la Sfântu Gheorghe, primele meciuri din faza a treia a campionatului. 


După șase victorii și o singură înfrângere înregistrate în ultimele șapte meciuri, constănțenii speră că continue pe aceeași linie, iar luni, să se întoarcă acasă din postura de lideri ai clasamentului grupei și cu victorii pe linie. 
Astfel, sâmbătă, CS Phoenix va înfrunta pe CSU Brașov (ora 11.00) și CSS Sf. Gheorghe (ora 16.00), iar duminică, de la ora 9.00, adversara constănțenilor va fi CSS Viitorul Cluj Napoca. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4509 secunde