X
X
Mai multe ştiri online:
Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința, victorie în deplasare cu Rapid

Ştire online publicată Luni, 16 Decembrie 2019. Autor: Mircea GHIȚĂ
Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța a câștigat, sâmbătă, în deplasare, partida cu Rapid București, din etapa a 10-a a Ligii Naționale, Grupa Est. Jucătoarele constănțene s-au impus cu scorul de 77-66, la pauza mare tabela indicând 38-27. 


Punctele formației constănțene au fost înscrise de Lauren Brozoski 26, Donasja Scott 20, Diana Vați 16, Vladinka Erak 8, Andreea Beldian 3, Katarina Matijevic 2 și Andreea Mititelu 2. A mai evoluat Mădălina Geleriu. 


"După o perioadă încărcată din toate punctele de vedere, am găsit totuși resurse pentru a ne prezenta așa cum se cuvine în Liga Națională. Eforturile noastre au fost răsplătite la final cu o victorie importantă pentru noi în perspectiva evoluțiilor din meciurile viitoare și a finalului de an care se apropie", a transmis conducerea CS Phoenix Constanța. 


Baschetbalistele pregătite de Carmin Popa și Ramona Coroamă vor juca în etapa viitoare, la Sala Sporturilor din Constanța, sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 19.00, cu CSM Agronomia București. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.2433 secunde