X
X
Mai multe ştiri online:
Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința, victorie cu Olimpia Brașov

Ştire online publicată Luni, 06 Ianuarie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
În primul joc oficial disputat, în acest an, la Sala Sporturilor din Constanța, echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința s-a impus, sâmbătă seară, în fața Olimpiei CSU Brașov, cu scorul de 89-70 (40-35), în etapa a 14-a a Ligii Naționale. 
În urma acestui succes, baschetbalistele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă au încheiat sezonul regulat pe locul 4 în Grupa Est, cu 17 puncte. 


Pentru formația constănțeană, au punctat Lauren Brozoski 23, Andreea Beldian 17, Donasja Scott 17, Andreea Mititelu 14, Vladinka Erak 12 și Katarina Matijevic 6. 


"După victoria entuziasmantă de sâmbătă seară, ne este greu să ne hotărâm dacă avem parte de startul perfect de an sau de finalul ideal al sezonului regulat. În mod cert este însă confirmarea eficienței muncii depuse în ultimele luni de fiecare dintre noi, în care am avut ca singur scop reconstrucția echipei cu ajutorul tinerelor jucătoare din Constanța. Iar rezultatele încep să se vadă în evoluția noastră, care arată că am trecut cu bine de faza de acomodare și că suntem gata să începem următoarea etapă. Una la finalul căreia să privim în urmă cu satisfacție și cu mândrie că avem ocazia să reprezentăm Constanța la cel mai înalt nivel. 


Și pentru că nu putem să nu ne uităm și la cifre, cu puțin noroc și ceva mai multă inspirație am fi putut vorbi acum și despre primul meci din acest sezon în care am depășit pragul de 100 de puncte înscrise într-un meci. Promitem însă că acest moment va veni cât de curând", a transmis conducerea CS Phoenix-Știința. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31495 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3980 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1484 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1267 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.318 secunde