Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința pierde în deplasare cu Rapid, dar rămâne lideră în Grupa B

184
CS Phoenix-Știința pierde în deplasare cu Rapid, dar rămâne lideră în Grupa B - csphoenix-1579541082.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța a avut parte de un meci foarte greu la București, împotriva Rapidului. 


Jucătoarele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă au început destul de slab partida și au pierdut primele două sferturi, la pauză, feroviarele intrând cu un avantaj de 8 puncte: 41-33.


Sfertul al treilea a fost tot la îndemâna gazdelor, acestea impunându-se cu 21-17, în timp ce al patrulea sfert a fost controlat de constănțence. Fetele de la malul mării au fost aproape de o revenire spectaculoasă, însă nu au mai avut forța de a schimba soarta partidei. CS Rapid s-a impus cu 74-71 și a obținut astfel toate punctele puse în joc. 


Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Lauren Brozoski 27, Donasja Scott 14, Andreea Beldian 10, Diana Vați 8, Vladinka Erak 8, Katarina Matijevic 2 și Andreea Mititelu 2. 


"De ce ne-a fost frică, nu am scăpat. Programul încărcat și oboseala acumulată în ultima lună, în care am jucat nu mai puțin de șase partide, și-au spus din plin cuvântul. Chiar și așa, am luptat până în ultima secundă pentru victorie și vrem să credem că numai neșansa a făcut ca soarta meciului să fie alta decât cea pe care ne-am fi dorit-o. De asemenea, nu trebuie să luăm deloc din meritele adversarelor noastre, care au dat dovadă de o mobilizare exemplară și au gestionat perfect finalul de meci", a transmis conducerea CS Phoenix. 


În ciuda acestei înfrângeri, CS Phoenix-Știința se menține pe primul loc în clasamentul Grupei B a Ligii Naționale, cu 11 puncte. 


În etapa viitoare, CS Phoenix-Știința va evolua, tot în deplasare, miercuri, 22 ianuarie, cu BC Sirius Târgu Mureș. Echipa constănțeană are toate motivele să creadă în victorie la meciul de la Târgu Mureș, mai ales că adversarele sunt pe locul 3 în Grupa B. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5733 secunde