X
X
Mai multe ştiri online:
Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința, înfrângere pe terenul liderului

Ştire online publicată Marţi, 10 Martie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Echipa feminină CS Phoenix-Știința Constanța pierdut, duminică seară, în deplasare, scor 67-76 (22-42), în etapa a 18-a a Ligii Naționale de baschet feminin, Grupa B, întâlnirea cu ACS KSE Tg. Secuiesc. Scorul pe sferturi: 19-13, 23-9, 13-23, 21-22. 


Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Lauren Brozoski 27, Donasja Scott 17, Andreea Beldian 8, Katarina Matijevic 6, Vladinka Erak 5 și Diana Vați 4. Au mai jucat Andreea Mititelu și Mădălina Geleriu. 


"După o serie de patru victorii consecutive, a venit, din păcate, și o înfrângere, chiar în meciul care a stabilit câștigătoarea grupei B din faza a doua a Ligii Naționale. 


Chiar dacă mai este destul de jucat din acest campionat și nu putem spune decât că am pierdut o bătălie, tristețea pentru noi este dată în special de faptul că am fi putut lejer evita acest meci decisiv cu puțină concentrare pe parcursul meciurilor din această fază. Practic, am pierdut numai pe mâna noastră, pentru că, dacă ne-am fi concentrat mai mult și am fi avut ceva mai mult noroc, lucrurile ar fi stat altfel acum. Cum acestea nu s-au întâmplat, trebuie să ne mulțumim pentru moment și cu locul doi în clasament. 


Dar, există și părți bune în înfrângeri, am văzut unde am greșit, știm ce avem de corectat, iar la viitoarele întâlniri, pentru că în mod cert vor mai exista în acest sezon, ne vom revanșa în fața celor de la ACS Târgu Secuiesc", a transmis conducerea clubului constănțean. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.2816 secunde