X
X
Mai multe ştiri online:
Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința, gata pentru un nou meci important

Ştire online publicată Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța se pregătește pentru un nou meci important în Liga Națională. Fetele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă vor juca, duminică, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Constanța, împotriva formației CS Municipal Alexandria. 


Sportivele de la malul mării au pierdut dramatic în luna decembrie a anului trecut în fața Alexandriei, scor 52-53, iar acum vor să își ia revanșa în fața propriilor suporteri. 


"După ce am jucat alături de cele mai bune echipe din România, a venit acum momentul să punem în valoare experiența acumulată în ultimele luni. Duminică, dăm startul părții a doua a campionatului, unde avem ca obiectiv clasarea pe primele două locuri. 


Meciul de debut este unul extrem de important pentru noi, mai ales că întâlnim pe CSM Alexandria, formația care, practic, ne-a oprit în acest sezon din cursa de calificare între cele mai bune șase echipe din România. Fără să promitem răzbunare, suntem siguri că de această dată lucrurile vor sta altfel decât până acum la finalul meciului de duminică. 
Și, pentru că vrem să ne asigurăm că sunt îndeplinite toate condițiile pentru o victorie la debutul în faza a doua a campionatului, mizăm încă o dată pe suportul fanilor noștri, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare în tribune", a transmis conducerea clubului constănțean. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4929 secunde