X
X
Mai multe ştiri online:
Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința, al treilea duel cu Olimpia CSU Brașov

Ştire online publicată Sâmbătă, 13 Aprilie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța va juca duminică, 14 aprilie, de la ora 18, la Sala Sporturilor, contra formației Olimpia CSU Brașov, în meciul trei din cadrul sferturilor de finală ale play-off-ului Ligii Naționale. 
După primele două confruntări, de la Brașov, scorul la general este egal, 1-1. Meciul cu numărul patru este programat tot la Constanța, marți, 16 aprilie, de la ora 18. Cu două succese, CS Phoenix-Știința poate scrie istorie, izbutind o clasare în primele patru echipe ale țării. 
În acest sens, tânărul club constănțean a lansat o invitație către toți iubitorii sportului de pe litoral, să le fie alături în număr cât mai mare, în cele două partide contra brașovencelor: "În acest week-end, avem nevoie de voi mai mult ca niciodată. Dacă nu aveți altceva mai bun de făcut, luați-vă copilul, nepoțelul, iubita, iubitul, vecinul sau prietenii și veniți la sală pentru a le demonstra tuturor că noi, constănțenii, iubim și apreciem performanța și știm să ne ajută favoriții atunci când aceștia au cea mai mare nevoie. Împreună suntem mai puternici!" 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4219 secunde