Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința, victorie importantă la București

Luni, 21 Octombrie 2019
110
Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța a înregistrat, duminică seară, cel de-al doilea succes în Liga Națională. Fetele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă au jucat în deplasare, pe terenul celor de la CS Agronomia București. 
Phoenix Știința a început partida cu Andreea Beldian, Vladinka Erak, Nicoleta Mititelu, Lauren Brozoski și Katarina Matijevic. 


După un joc mai bun al constănțencelor, la pauza mare, tabela arăta 22-19 pentru echipa de la malul mării. În partea a doua, Beldian a înscris prima pentru CS Phoenix-Știința cu o aruncare de trei puncte și astfel le-a oferit încredere coechipierelor sale. După un meci echilibrat, CS Phoenix-Știința s-a impus cu 48-43 și a obținut astfel al doilea succes în Seria Est a Ligii Naționale. 
Pentru Phoenix-Știința, urmează, miercuri, manșa a doua din primul tur al Cupei României. Constănțencele merg la Târgu Secuiesc cu un avans mic, de trei puncte. 


Apoi, fetele de la malul mării vor primi vizita CSM-ului Târgoviște, la Sala Sporturilor din Constanța.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2697 secunde