Liga I la baschet feminin

CS Phoenix-Știința, victorie entuziasmantă cu Rapid, la Sala Sporturilor

159
CS Phoenix-Știința, victorie entuziasmantă cu Rapid, la Sala Sporturilor - csphoenix-1582231769.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța a făcut spectacol, miercuri seară, la Sala Sporturilor, la partida disputată împotriva Rapidului București. 


Fetele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă au avut o evoluție încântătoare și au demonstrat că formează o echipă unită atunci când situația o cere. La capătul celor patru sferturi care au fost foarte echilibrate, CS Phoenix-Știința s-a impus cu scorul de 74-66, pe sferturi 14-13, 23-16, 20-11, 17-26. 


Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Vladinka Erak 23, Lauren Brozoski 19, Donasja Scott 11, Andreea Beldian 8, Diana Vați 7 și Katarina Matijevic 6. Au mai evoluat Mădălina Geleriu și Andreea Mititelu. 


"Plusul de valoare, dar mai ales dorința de revanșă au cântărit decisiv în favoarea noastră și am bifat o nouă victorie binemeritată în Liga Națională. Și, pentru ca satisfacția să fie deplină, în urma acestui succes, am urcat până pe poziția a doua a clasamentului, cu 20 de puncte, la egalitate cu noul lider, CSM Alexandria, și ACS KSE Tg. Secuiesc, formație care a deținut primul loc până în această rundă. Felicitări fetelor noastre și cinste adversarelor noastre", a fost reacția conducătorilor clubului constănțean, la finalul partidei. 


XXX
CS Phoenix-Știința a reușit până în prezent să facă meciuri bune în Liga Națională, chiar dacă se află la primul sezon pe prima scenă a baschetului feminin românesc. 


Atunci când joacă în deplasare, fetele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă întâmpină însă mari probleme din cauza oboselii, însă când evoluează pe teren propriu, concentrarea lor este una mult mai ridicată. Cu un joc consistent cum a fost cel de miercuri seară, CS Phoenix-Știința poate spera că la finalul sezonului va termina pe primul loc în Grupa B. 


Baschetbalistele constănțene au nevoie și de un joc al rezultatelor favorabil care să le propulseze la finalul sezonului pe prima poziție.  


Bătălia pentru primul loc este una foarte intensă, astfel că fetele de la CS Phoenix-Știința trebuie să rămână concentrate până la finalul sezonului.


În etapa viitoare, CS Phoenix-Știința va juca, tot la Sala Sporturilor, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 18.00, cu BC Sirius Tg. Mureș. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5777 secunde