După semifinala de Cupa României

CS Phoenix-Știința, noi emoții în play-off-ul campionatului

250
CS Phoenix-Știința, noi emoții în play-off-ul campionatului - csphoenix-1554131751.jpg

Articole de la același autor

 Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța nu a putut produce surpriza la Sfântu Gheorghe, în semifinala Final Four-ului Cupei României, fiind învinsă de CSM Satu Mare, scor 51-68. Jucătoarele de pe litoral, antrenate de Predrag Stanojcic și Volha Tămârgeanu, au practicat un baschet bun, ridicându-se în numeroase momente la nivelul puternicei echipe din Satu Mare.

"Calificarea în semifinalele Cupei României este maximum pe care l-am putut atinge în acest sezon. Și asta, în contextul în care adversarele pe care le-am întâlnit pe parcursul competiției ne-au fost superioare la multe capitole. Rămânem, însă, cu convingerea că orice este posibil cu suficientă dăruire și implicare, aspecte dovedite din plin de fetele noastre, care merită toate felicitările. Timpul alocat regretelor s-a terminat înainte de a începe, odată cu fluierul de final al partidei cu CSM Satu Mare. Pentru noi și pentru ele, urmează acum noi emoții și provocări în play-off-ul campionatului, acolo unde sperăm să rămânem surpriza plăcută din baschetul feminin românesc. Felicităm, pe această cale, adversarele pentru calificarea în finala Cupei și le mulțumim totodată pentru că, evoluând împotriva lor, au contribuit la plusul de experiență pe care l-am acumulat", a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu, după experiența de la Sfântu Gheorghe.

v v v

Nu la fel de echilibrată a fost cea de-a doua semifinală a Cupei, unde CS Sepsi SIC Sf. Gheorghe a "distrus-o" pe CSTBv Olimpia CSU Brașov, scor 103-50.

La fel ca în sezonul trecut, trofeul avea să ajungă tot în vitrina clubului Sepsi SIC Sf. Gheorghe, care a învins-o, în finală, pe CSM Satu Mare, scor 69-65 (28-34). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.463 secunde