Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința întâlnește "cenușăreasa" grupei, în deplasare

293
CS Phoenix-Știința întâlnește

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța va evolua sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 19, împotriva celor de la CS Agronomia București, într-o partidă contând pentru etapa a Xll-a a Ligii Naționale, Grupa B.

În tur, la Constanța, formația antrenată de Predrag Stanojcic și Volha Tămârgeanu s-a impus la o diferență clară, scor 73-55.

Vor fi față în față două formații aflate la poli opuși: CS Phoenix-Știința Constanța ocupă prima poziție, cu 16 puncte, neînvinsă pe teren, în timp ce Agronomia București se situează pe ultima poziție, cu 11 puncte.

v v v

CS Phoenix-Știința organizează sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 18, la Sala Sporturilor, un meci caritabil între echipa feminină de senioare a clubului și MK NATO Forces, format din militarii americani de la baza Mihail Kogălniceanu. 

Evenimentul denumit "Shoebox" a ajuns la ediția a doua și vizează strângerea de alimente, haine, rechizite și orice fel de donații care pot face mai ușoare sărbătorile familiilor mai puțin norocoase din județ. Acesta va fi biletul de acces la meci. Fiecare contribuie cu ce poate. Un alt punct de colectare al donațiilor va fi INFO Desk, de la centrul comercial VIVO! Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4508 secunde