CS Phoenix-Știința, eșec în fața propriilor suporteri

Duminică, 06 Ianuarie 2019
312
Înfrângere pentru CS Phoenix-Știința Constanța în meciul cu CSM Târgoviște, disputat la Sala Sporturilor, în cadrul etapei a III-a a fazei secunde a Ligii Naționale de baschet feminin, Grupa Roșie.

Echipa oaspete, care are în componență jucătoare mult mai experimentate, a dominat clar prima parte a întâlnirii (28-14 pentru Târgoviște a fost scorul la pauză) și, în ciuda revenirii constănțencelor, și-a asigurat victoria, 58-43 scor final.

Pentru CS Phoenix-Știința, au marcat: Vladinka Erak (12 puncte), Jelena Jancovic (11), Chelsea Douglas (7), Andreea Beldian (6), Cristina Cutaș (5) și Bianca Fota (2).

"Le mulțumim suporterilor care și-au făcut timp și au venit la sală pentru a le încuraja pe fete, chiar dacă au părăsit la final terenul învinse. Și asta pentru că tot ele au fost cele care au readus Constanța în elita baschetului feminin din România, reușind să facă din Phoenix-Știința una dintre cele mai bune opt echipe din țară la ora actuală", a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mânăstireanu.

Pagina a fost generata in 0.224 secunde