CS Phoenix-Știința Constanța îi va prelungi contractul antrenorului Carmin Popa

276
CS Phoenix-Știința Constanța îi va prelungi contractul antrenorului Carmin Popa - carmin-1592148843.jpg

Articole de la același autor

Conducerea CS Phoenix-Știința Constanța a anunțat că va prelungi înțelegerea cu actualul antrenor Carmin Popa. Echipa feminină de baschet a fost condusă și în sezonul trecut de Carmin Popa, alături de Ramona Coroamă, iar fetele de la malul mării au făcut multe partide reușite.

"Pentru că mizăm pe continuitate și nu suntem adepții schimbărilor radicale, suntem bucuroși să anunțăm că ne-am «ales» antrenorul care să ne conducă destinele și în sezonul următor. Și cum ultima ediție de campionat s-a încheiat nedecis, dar cu rezultate cel puțin mulțumitoare pentru noi și pentru fanii baschetului din Constanța, n-am găsit niciun motiv pentru care ar trebui să schimbăm niște lucruri care au demonstrat că funcționează. Și ar fi putut funcționa chiar cu rezultate mai bune, însă pandemia de coronavirus ne-a obligat pe toți, cel puțin pentru o perioadă, să ne readaptăm stilul de viață și să întrerupem orice activitate sportivă pentru prevenirea îmbolnăvirii.

În aceste condiții, tot ce ne dorim acum este ca lucrurile să revină cât mai repede la normal și să fim feriți de evenimente neplăcute, astfel încât să putem continua ceea ce am început. Adică să facem performanță! Chiar dacă la finalul campionatului trecut am terminat în grupă pe locul secund, avem convingerea că încă mai sunt performanțe pe care le putem atinge în Liga Națională și că Phoenix-Știința începe să devină nume de referință în baschetul feminin din România", a transmis conducerea clubului constănțean. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7468 secunde