Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința a trecut fără emoții de Agronomia București

169
CS Phoenix-Știința a trecut fără emoții de Agronomia București - csphoenix-1583443495.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța a obținut, miercuri seară, o victorie extrem de importantă la Sala Sporturilor din Constanța. 


Fetele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă au primit vizita Agronomiei București, o echipă mult mai slab cotată decât gruparea constănțeană în Grupa B a Ligii Naționale. La capătul unui meci nu foarte dificil, constănțencele s-au impus cu scorul de 73-45. Scorul pe sferturi: 15-9, 15-18, 25-10, 18-8. 


CS Phoenix-Știința Constanța a controlat meciul de la un capăt la celălalt și nu a avut nicio emoție în ceea ce privește victoria. 
Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Lauren Brozoski 22, Donasja Scott 20, Vladinka Erak 15, Andreea Beldian 5, Katarina Matijevic 5, Andreea Mititelu 4 și Diana Vați 2. Au mai jucat Mădălina Geleriu, Margareta Ion și Maria Florea. 
În etapa viitoare, baschetbalistele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă vor evolua în deplasare, duminică, 8 martie, cu ACS KSE Tg. Secuiesc. 


XXX 
La finalul meciului, conducerea clubului constănțean s-a declarat mulțumită de evoluția fetelor și mai ales de atitudinea lor. 
"Sacrificiile făcute în ultimele luni și efortul depus în sala de antrenament ne-au adus o binemeritată răsplată. Am bifat cea de-a opta victorie consecutivă pe teren propriu în Liga Națională și ne pregătim să încheiem faza a doua a campionatului fără să fi cunoscut înfrângerea la Sala Sporturilor. Iar cifrele favorabile nouă ar putea continua, însă preferăm să amânăm celebrarea lor, pentru că mai avem încă mult de muncă până a ajunge la nivelul de performanță pe care ni-l dorim. 


Pentru noi, greul abia acum începe. Duminică, jucăm pentru primul loc al clasamentului la Târgu Secuiesc și apoi dăm examenele finale din ultima fază a campionatului, în care trebuie să arătăm că avem valoarea necesară pentru a ne îndeplini obiectivele propuse", a transmis conducerea clubului de la malul mării. 


În urma acestei victorii, CS Phoenix-Știința Constanța ocupă locul al doilea în clasamentul Grupei B, cu 26 de puncte, având 11 victorii și 6 înfrângeri. În cazul unui succes în etapa viitoare, cu ACS KSE Tg. Secuiesc, constănțencele vor urca pe primul loc al clasamentului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5261 secunde