Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința a pierdut partida fără miză de la Arad

288
CS Phoenix-Știința a pierdut partida fără miză de la Arad - csphoenix-1553452056.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța a pierdut, sâmbătă, confruntarea din deplasare cu ICIM Arad, scor 48-75 (25-36), în ultima etapă a Ligii Naționale, Grupa Roșie. 


Partida a fost una doar pentru statistică. Ambele formații știau locul pe care vor termina sezonul regulat și ce adversar vor înfrunta în sferturile de finală ale play-off-ului. CS Phoenix-Știința a terminat pe locul șase și va întâlni pe Olimpia CSU Brașov, iar ICIM Arad a terminat pe locul cinci și se va duela cu CSU Târgoviște. 


Pentru formația constănțeană, au marcat Bianca Fota (20), Chelsea Douglas (8), Andreea Beldian (8), Teodora Armanu (6), Jelena Jovanovic (2), Vladinka Erak (2) și Cristiana Cutaș (2). 


Urmează o perioadă aglomerată pentru CS Phoenix-Știința, care va evolua și în Final Four-ul Cupei României, în zilele de 30 și 31 martie, la Sfântu Gheorghe, acolo unde va încerca să producă surpriza împotriva celor de la CSM Satu Mare, locul doi în Liga Națională. 


"Lipsa unei mize, gândul la Final Four-ul Cupei României și mai ales oboseala acumulată după un drum lung și-au spus cuvântul, astfel că fetele noastre au încheiat cu o înfrângere faza a doua a ediției din acest an a Ligii Naționale. Adevăratele provocări pentru noi încep la finalul acestei luni, când vom evolua la Sfântu Gheorghe", a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9706 secunde