CS Phoenix și americanii. Baschet și distracție în Piațeta Cazino

299
CS Phoenix și americanii. Baschet și distracție în Piațeta Cazino - baschet-1566148002.jpg

Articole de la același autor

Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia s-a transformat, zilele trecute, într-o capitală a baschetului spectacol, asta după ce Club Sportiv Phoenix Constanța, împreună cu prietenii săi de la Navy League of the United States și cei de la Black Sea Area Support Team, a organizat un eveniment baschetbalistic de cea mai înaltă calitate. 


"Warm-up for the Charity Basketball Game" s-a bucurat în acest an de o asistență impunătoare, mii de oameni având ocazia să vadă la treabă unii dintre cei mai buni aruncători la coș și dunkeri. 


Evenimentul a fost organizat pentru prima dată în România și are ca scop promovarea campaniei "Charity Basketball Game", care este susținută la finalul fiecărui an de cei de la Clubul Sportiv Phoenix Constanța și de Navy League of the United States. Așa cum ne-au obișnuit de câțiva ani, înaintea sărbătorilor de iarnă aceștia oferă cadouri familiilor nevoiașe. 
Primăria municipiului Constanța a fost și ea implicată în organizarea evenimentului, astfel că primarul Decebal Făgădău nu a lipsit de la locul show-ului. 


"Sportivii au aruncat la coș, au înscris slam-dunk-uri, au dansat și s-au distrat până târziu în noapte. La final, a avut loc și un meci amical de baschet între aliați. Partida a fost una inedită din toate punctele de vedere, astfel că nu s-a pus problema scorului, care oricum nu a fost contorizat", a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 
Organizatorii s-au declarant mulțumiți de cum a decurs evenimentul, astfel că aceștia speră să repete isprava și în vara anului viitor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3044 secunde