CS Phoenix Constanța, la două meciuri distanță de calificarea la turneul final

146

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix joacă, zilele următoare, la Constanța, ultimele două partide de pe teren propriu din faza turneului semifinal al Ligii l. 


Primul dintre acestea este și cel mai dificil, duminică, 1 aprilie, de la ora 11, la Sala Sporturilor, împotriva echipei ACS KSE Târgu Secuiesc. Cel de-al doilea meci se va muta în Sala Complexului "Tomis" din strada Flămânda, luni, de la ora 14, împotriva Sportului Studențesc București. Partida contra formației din Capitală a fost devansată pentru ca antrenorul constănțencelor, Predrag Stanojcic, și președintele Cristian Mănăstireanu să poată onora invitațiile primite pentru Final Four-ul Euroligii feminine de baschet, de la Sopron (Ungaria). 


"Partida cu Târgu Secuiesc va fi mai dificilă. În tur, am intrat mai bine în meci, am practicat un joc colectiv și am reușit să le învingem. Atât duminică, dar și luni, sperăm să facem diferența în primele sferturi și să nu avem emoții. Va fi o șansă bună pentru jucătoarele tinere să bifeze minute și să arate ce pot", a declarat jucătoarea Bianca Fota. 


Cu două victorii obținute, CS Phoenix devine matematic calificată în turneul final și va lupta pentru promovarea în Liga Națională, alături de alte trei echipe. O certitudine este deja CS Târgoviște, iar pentru ultimele două locuri vor lupta CSU CSM Oradea, CS Rapid București și CS Agronomia București. 


Una din cele mai bune jucătoare a CS Phoenix, Teodora Armanu, a declarat că este încrezătoare în vederea turneului final, acolo unde, alături de colegele sale, speră să facă o figură frumoasă. 


"Consider că suntem pregătite mental pentru turneul final. Ne-am dorit foarte mult să ajungem acolo și suntem foarte aproape. Cu toate acestea, vrem mai mult. Ne dorim să mergem acolo și să facem meciuri cât mai bine, să ajungem în finală și să dăm totul pe teren pentru a obține promovarea", a declarat Teodora Armanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5922 secunde