CS Năvodari s-a impus în derby-ul cu ACS Tomitanii Constanța

Duminică, 01 Aprilie 2018
270
Etapa a 10-a din Divizia Națională de Seniori la rugby a programat, sâmbătă după-amiază, pe Stadionul "Mihail Naca" din Constanța, derby-ul Dobrogei dintre Tomitanii (antrenor Cristian Cojocaru) și CS Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase).


Fostul internațional Sorin Trancă, în prezent colonel la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța, a dat lovitura de începere a meciului.


Partida a început bine pentru gazde, care în debut s-au distanțat la 12-0, după două încercări reușite de Alexandru Alexe și Ștefan Ștefăroi, ultima transformată de Alexandru Afloare. Treptat experimentata formație oaspete a început să domine și a ieșit la rampă. Transformerul Nicu Ignea a reușit două lovituri de pedeapsă, un drop-goal și a transformat eseul lui Daniel Bejan. Astfel, la pauză, CS Năvodari a condus cu 16-12.


Și în repriza secundă, Ignea și-a mai trecut la activ două lovituri de pedeapsă transformate, iar gazdele au mai reușit un eseu pe final, prin Cristi Boboc, scorul final fiind Tomitanii Constanța - CS Năvodari 17-22.


Un public numeros a urmărit meciul din tribune, aplaudând cele mai valoroase formații ale județului. De remarcat că raportul eseurilor a fost favorabil Tomitanilor cu 3-1, dar năvodărenii l-au avut pe Nicu Ignea în zi de grație, acesta reușind 17 puncte. CS Năvodari obține victoria și cele patru puncte, în timp ce formația gazdă a primit punctul defensiv.


Pe primul loc se află în continuare Tomitanii Constanța, cu 36 de puncte, urmată de SCM Gloria Buzău și CS Năvodari cu 35, respectiv 33 de puncte.


Pagina a fost generata in 0.2748 secunde