Divizia Națională de Seniori la rugby

CS Năvodari își află programul din play-off pe 15 ianuarie

268
CS Năvodari își află programul  din play-off pe 15 ianuarie - csnavodari-1546874086.jpg

Articole recomandate

Divizia Națională de Seniori la rugby, ediția 2018-2019, a ajuns la faza de play-off, respectiv play-out, meciurile din sezonul regulat disputându-se între lunile septembrie și decembrie 2018.

Desfășurată într-un nou format, actuala ediție a reunit echipele din Divizia A și Divizia Națională de Seniori, care au fost împărțite în două grupe geografice: Centru-Nord și Centru-Sud. În urma meciurilor disputate, două echipe au fost neînvinse: CS Știința Petroșani, cu opt victorii, care a terminat pe primul loc în Grupa Centru-Nord, și CS Năvodari, cu șase victorii, care a terminat pe primul loc în Grupa Centru-Sud.

În urma sezonului regulat, s-au calificat în play-off primele trei echipe din fiecare grupă, iar în play-out vor juca echipele clasate pe ultimele locuri. Pentru această fază a competiției, ordinea echipelor pentru stabilirea tabelei Berger va fi decisă prin tragere la sorți. Echipele vor porni în această fază a competiției cu zero puncte.

Tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii echipelor va avea loc la sediul Federației Române de Rugby, marți, 15 ianuarie, de la ora 11.00. În play-off, se va disputa un tur Berger, în perioada 30 martie - 27 aprilie, primele patru clasate urmând a se califica în semifinalele, respectiv finalele competiției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8998 secunde