Divizia A1 la volei feminin

CS Medgidia, victorie-blitz în deplasarea de la Cluj

220
CS Medgidia, victorie-blitz în deplasarea de la Cluj - 25737953035100168224568017846718-1637489668.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia s-a impus în minimum de seturi, scor 3-0, în partida din deplasare, cu U NTT Data Cluj-Napoca, contând pentru etapa a VII-a a Diviziei A1, aceasta fiind a patra victorie a constănţencelor în decurs de numai o săptămână.

Antrenorii Florin Voinea şi Radu Began au început meciul cu următorul sextet: Bianca Albăstroiu, Loredana Hodorogea, Andreea Ordeanu, Larisa Vasilică, Mara Dumitrescu şi Mihaela Jeremic, iar pe parcurs, au mai intrat Diana Ariton, Ioana Baciu şi Raisa Ioan. Finalul acestui prim set, în care Medgidia a reuşit multe puncte direct din serviciu, a fost dominat de gazde până la punctul 22-22, când time-out-ul cerut de Florin Voinea a fost ca un refresh pentru voleibalistele constănţene, care au închis parţialul în favoarea lor, 25-23.

Setul doi a început echilibrat, cu un mic avantaj în favoarea gazdelor, însă Medgidia a ţinut cât mai strâns scorul pe tabelă, construind şi finalizând atacurile prin Larisa Vasilică, Diana Ariton şi Loredana Hodorogea. Gazdele au pus probleme serioase Medgidiei la blocaj. Mijlocul de set a găsit echipele la egalitate, 13-13, iar după un time-out, Medgidia a început să fie mai precisă în a doua parte, când au preluat frâiele Ariton şi Vasilică cu atacuri eficiente şi blocaje. Medgidia şi-a adjudecat şi al doilea set, 25-21, prin punctul realizat de Larisa Vasilică.

Al treilea set a debutat cu atacuri reuşite ale Ramonei Rus, ale Marei Dumitrescu şi Dianei Ariton, cu un serviciu foarte bun care a adus puncte preţioase, iar blocajele realizate de Ariton - Albăstroiu au fost şi ele eficiente. Medgidia a preluat controlul setului şi s-a distanţat progresiv prin punctele reuşite de Ramona Rus, Diana Ariton din serviciu cât şi prin blocajele realizate de Ordeanu - Rus, meciul fiind închis de Andreea Ordeanu cu o minge care a plutit peste adversare. A fost un set în care Medgidia a dominat autoritar şi pe care l-a încheiat cu 25-15.

CS Medgidia va susţine următoarea etapă pe teren propriu, vineri, 26 noiembrie, de la ora 17.00, cu CSO Voluntari, meci transmis în direct de TVR 3.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.2544 secunde