Divizia A1 la volei feminin, etapa a noua

CS Medgidia, repetiţie generală reuşită cu Dinamo înaintea euro-duelului cu Hapoel Kfar Saba

146
CS Medgidia, repetiţie generală reuşită cu Dinamo înaintea euro-duelului cu Hapoel Kfar Saba - 26362018335616785639572938776295-1638780578.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia s-a impus, cu scorul de 3-1 (25-14, 26-28, 25-20, 25-20), în faţa celor de la CS Dinamo Bucureşti, într-o partidă disputată în deplasare, contând pentru etapa a noua a turului Diviziei A1. Constănţencele au intrat sigure pe ele în teren şi nu au lăsat loc de greşeli, învingând una dintre cele mai titrate echipe din voleiul românesc, în doar patru seturi.

Fetele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began au început curajos meciul şi au avut iniţiativă, reuşind să conducă ostilităţile în primul set. Cu Ioana Baciu, Ramona Rus, Alexandra Trică, Raisa Ioan şi Andreea Ordeanu într-o formă foarte bună, susţinute impecabil şi de coordonatoarele Diana Calotă şi Bianca Albăstroiu, Medgidia a prestat un joc constant şi a dominat aproape tot meciul, excepţia făcând-o setul secund, în care constănţencele au avut o revenire spectaculoasă, însă nu au reuşit să-l închidă. A fost singurul set pierdut, în punctele de prelungiri, cu scorul de 26-28.

A fost un meci în care atacurile şi-au atins ţinta, iar jocul variat pe extreme şi central din linia a doua a făcut ca Medgidia să puncteze eficient. Blocajele Raisei Ioan, Ramonei Rus şi Andreei Ordeanu au complementat atacul bun. De asemenea, este al doilea meci consecutiv în care libero-ul Medgidiei provoacă un punct, de data aceasta fiind rândul Mihaelei Albu să puncteze din faza defensivă.

Pentru CS Medgidia, urmează o deplasare lungă şi grea în Israel, unde va da piept cu campioana în exerciţiu, Hapoel Kfar Saba. Meciul, contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Challenge, este programat miercuri, 8 decembrie.

Constănţencele vor reveni pe teren propriu la mijlocul lunii decembrie, atunci când vor susţine meciul de campionat cu CS Rapid Bucureşti, ca mai apoi, clubul din municipiul de pe malul Canalului să organizeze primul său meci din cupele europene găzduit de Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”.

XXX

Şi pentru voleibalistele-cadete de la CS Medgidia a fost zi de meci, ele pierzând însă întâlnirea cu CSS Galaţi, în minimum de seturi, cu scorul de 0-3 (18-25, 21-25, 14-25).

În primul şi al doilea set, fetele antrenate de Elena Nanu au ţinut cât de cât ritmul cu adversarele, însă, în ultimul act, energia nu a mai fost aceeaşi, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă.

În urma acestei înfrângeri, voleibalistele de la CS Medgidia au încheiat turul Campionatului Naţional rezervat cadetelor pe locul doi.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5795 secunde