Divizia A la handbal masculin, Seria B

CS Medgidia, mare favorită în partida cu CSM Alexandria II

98
CS Medgidia, mare favorită în partida cu CSM Alexandria II - 24703373634261491708435674586138-1634731048.jpg

Articole de la același autor

După cinci meciuri şi tot atâtea victorii, handbaliştii de la CS Medgidia se pregătesc, în aceste zile, de un nou test în campionat. Echipa antrenată de Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu joacă sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, cu CSM Alexandria II, partida făcând partea din etapa a şasea a Diviziei A, Seria B.

Echipa din Medgidia ocupă în prezent locul doi în clasament, cu punctaj maxim, 15 puncte, la egalitate cu liderul CSU Piteşti, dar cu un golaveraj inferior. De partea cealaltă, CSM Alexandria II este „lanterna” ierarhiei, fără nicio victorie la activ în actuala stagiune.

„Ne dorim să fie şase victorii din şase. Suntem tineri şi promitem mult”, au transmis handbaliştii Medgidiei.

Cealaltă echipă constănţeană care evoluează în acest campionat, HC Dobrogea Sud II (antrenori George Buricea şi Enis Murtaza), va întâlni, tot sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 13.00, în deplasare, pe CSM Bucureşti II. Cele două formaţii sunt vecine de clasament (gazdele - locul patru, oaspeţii - locul cinci), au acelaşi număr de puncte, şase, departajarea făcându-se la golaveraj, aşa că partida este deschisă oricărui rezultat.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3774 secunde