CS Medgidia, eliminată din Cupa României la handbal masculin

217
CS Medgidia, eliminată din Cupa României la handbal masculin - csmedgidia-1622034467.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal CS Medgidia (Divizia A) a fost eliminată din Cupa României, după ce a fost învinsă, cu scorul de 31-35, de CSM Făgăraş (Liga Naţională), într-o partidă disputată la Bucureşti, contând pentru turul întâi.

Deşi întâlneau un adversar mai bine cotat, jucătorii antrenaţi de Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga au luptat impecabil pe teren, au făcut o primă repriză excelentă şi au intrat cu avantaj de trei goluri la pauză, scor 18-15. Finalul a aparţinut însă echipei braşovene, care, pe fondul plusului de experienţă, a reuşit să se distanţeze la patru goluri şi să-şi asigure victoria mult dorită.

XXX

Nici în optimile Cupei nu au fost surprize, favoritele asigurându-şi prezența în sferturile de finală: HC Dobrogea Sud (32-28 cu CS Magnum Botoşani), Dinamo Bucureşti (29-24 cu CSM Focşani), CSM Bucureşti (34-29 cu CSM Vaslui), Steaua Bucureşti (30-24 cu CSU din Suceava), Potaissa Turda (40-21 cu CSU Târgu Jiu), Minaur Baia Mare (24-23 cu CSM Făgăraş), CSM Bacău (42-24 cu CSM Alexandria), SCM Politehnica Timişoara (34-29 cu HC Buzău).

Sferturile de finală vor avea loc joi, 27 mai, după următorul program: HC Dobrogea Sud - SCM Politehnica Timişoara, CSM Bucureşti - Dinamo Bucureşti, Potaissa Turda - Steaua Bucureşti, Minaur Baia Mare - CSM Bacău.

„Va fi, cu siguranţă, un meci foarte greu în sferturi, cel cu Poli Timişoara, dar sperăm să ne calificăm în «careul de aşi» al competiției. Suntem aici să ne batem pentru trofeu”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.777 secunde