CS Medgidia, calificată în semifinalele Campionatului Naţional de volei - cadete

142
CS Medgidia, calificată în semifinalele Campionatului Naţional de volei - cadete - csmedgidia-1618842342.jpg

Articole de la același autor

Echipa de cadete a Clubului Sportiv Medgidia a debutat cum nu se poate mai bine în returul Campionatului Naţional de volei feminin, primele jocuri disputându-se chiar la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul de pe malul Canalului.

În primul meci, CS Medgidia s-a impus fără drept de apel, scor 3-0, în faţa celor de la CSS Tulcea, ambiția și puterea de luptă făcând diferenţa şi conducând formaţia constănţeană spre victorie.

A urmat o nouă victorie a Medgidiei, 3-1 cu CSS Alexandria. Deși partida se anunța una echilibrată și tensionată, dobrogencele au fost mult mai puternice și ambițioase pe teren. Au pierdut un set, însă au găsit resurse pentru a se impune la final. Determinarea, forţa și o atitudine pozitivă au fost principalele ingrediente care au dus la un nou succes.

În ultimul meci al turneului, CS Medgidia a trecut din nou la pas, scor 3-0, de CS Năvodari, devenind lidere în clasament. O victorie care nu le-a adus nu numai locul întâi, ci și calificarea în semifinalele Campionatului Naţional.

Astfel, între 14 şi 16 mai, cadetele de la CS Medgidia vor juca primele meciuri din semifinale și sunt optimiste că vor merge până în fazele finale.

XXX

La senioare, în Divizia A1, CS Medgidia nu a reușit să treacă de CSM Volei Alba Blaj, fiind învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, în cadrul ultimei partide ale turneului doi din play-off.

Lupta a fost strânsă la fileu. Ardelencele şi-au adjudecat primele două seturi, 25-19, respectiv 25-20, apoi Medgidia a încercat să echilibreze balanţa şi a reintrat în joc, după 25-23 în parţialul al treilea. Setul patru, care avea să fie şi ultimul, a fost controlat cu autoritate de formaţia vizitatoare, vicecampioană naţională, 25-18, dar, în ciuda înfrângerii, echipa constănţeană rămâne pe locul patru în clasament, poziţie care îi asigură participarea în viitoarea ediţie a cupelor europene - cea mai mare performanță din istoria clubului.

Cu 19 puncte bifate, Adriana Matei a fost jucătoarea remarcată de la CS Medgidia.

Iată şi rezultatele din celelalte partide ale rundei: Grupa 1-4: CSM Târgovişte - CS Dinamo Bucureşti 3-0; Grupa 5-8: CS Rapid Bucureşti - CS Ştiinţa Bacău 3-0, CSM Lugoj - CSO Voluntari 2-3.

În clasament, pe locul întâi este CSM Târgovişte (80 puncte, noua campioană naţională), urmată, în ordine, de CSM Volei Alba Blaj (73 p), CS Dinamo Bucureşti (51 p) şi CS Medgidia (44 p).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0877 secunde