CS Fianchetto Constanța, în premieră, în Divizia A de șah

471
3
CS Fianchetto Constanța, în premieră, în Divizia A de șah - csfianchetto-1507133300.jpg

Articole de la același autor

Campionatul Național de șah pe echipe - Divizia A este în plină desfășurare, în stațiunea Slănic Moldova, până la sfârșitul acestei săptămâni. Competiția aduce la start zece echipe, urmând ca primele două să se califice în SuperLiga Națională, iar ultimele trei să retrogradeze în Divizia B.

Constanța este reprezentată de Clubul Sportiv Fianchetto, ce se duelează cu formațiile Muncitorul Reșița, Alex Brașov, CS Otopeni, Realitatea Huși, Victoria Techirghiol, ACS Bistrița, CSU Arad, Clubul de Șah Diana Galați și CS Sighetul Marmației.

Constănțenii au primit dreptul de a participa în cel de-al doilea eșalon ca urmare a obținerii locului l în Divizia B, în ediția 2016. Lotul este format din următorii sportivi: Iulian Mihailov (căpitan), Marcel Ciubotariu, Robert Pisu, Cristian Venețeanu, Alexandru Călin, Mihai Avramescu, Daniel Lefterache și Daniel Dumitrașcu.

Fiind la prima participare în Divizia A, CS Fianchetto își propune ca rezultat evitarea retrogradării, clasarea pe un loc cât mai bun și îmbunătățirea coeficienților ELO ai sportivilor.

v v v

Săptămâna viitoare, în zilele de 14 și 15 octombrie, la Muzeul Marinei Române, CS Fianchetto organizează competiția Trofeul Ligii Maeștrilor, ce va reuni la start peste 100 de copii din județele Constanța, Brăila, Galați și Ialomița. 

Comentează știrea

Un cititor
4 octombrie 2017
Completare

Maestrul constantean Zaim Marian joaca titular pentru echipa Muncitorul Resita si are sanse mari sa ocupe un loc pe podium. Dupa 5 runde echipa acestuia ocupa locul 2. Sa-i uram succes!

Techirghiol
5 octombrie 2017
Locul 1

Despre Victoria Techirghiol care se afla pe primul loc nu scrie nimic? Fianchetto e pe locul 2 (dar de la coada!)

Predator
26 octombrie 2017
fianchetoocacat

Ti - o voi da in gusa 20 de ani de acum incolo .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3612 secunde