CS Farul, victorioasă la Naţionalele de tenis de masă pe echipe

Duminică, 18 Octombrie 2020, 17:46
450
Weekend plin de evenimente pentru jucătoarele de tenis de masă constănţene, care au participat la Campionatele Naţionale de seniori pe echipe, Superligă şi Divizia B.

În Superligă, au fost înscrise două echipe din Constanţa: CS Farul I şi LPS „Nicolae Rotaru” II, iar în Divizia B, au evoluat CS Farul II şi LPS „Nicolae Rotaru” I.

În componenţa Alina Zaharia, Camelia Mitrofan şi Elena Zaharia, CS Farul I a avut o evoluţie excelentă, echipa constănţeană înregistrând, în primele două zile de concurs, victorii pe linie: 3-0 cu CSM Moineşti, 3-1 cu ACS Dumbrăviţa I, 3-0 cu Gloria Buzău şi 3-0 cu CSM Arad I.

Pentru LPS „Nicolae Rotaru” II, au evoluat Bianca Mei-Roşu, Denisa Urîtu şi Andreea Tegla, rezultatele din primele două zile de concurs fiind următoarele: 2-3 cu ACS Dumbrăviţa I, 1-3 cu CSM Bistriţa I, 2-3 cu Steaua Bucureşti şi 3-1 cu Gloria Buzău.

În Divizia B, în primele două zile de concurs, echipa secundă a CS Farul, în componenţa Anamaria Sebe, Timea Urszuly şi Denisa Dragomir, a contabilizat patru victorii (3-1 cu CS Com. Dumbrăviţa, 3-0 cu CSM Buzău, 3-0 cu CSM Moineşti II şi 3-0 cu LPS „Nicolae Rotaru” I), pierzând la limită, scor 2-3, numai partida cu CSM Victoria Carei.

La rândul său, echipa LPS „Nicolae Rotaru” I, pentru care au jucat Lorena Dumitru, Ioana Băiaşu şi Amalia Drăgulin, a strâns două victorii (3-0 cu CSM Buzău, 3-2 cu SCM Dunărea Giurgiu), dar a cedat în două rânduri (1-3 cu CS Com. Dumbrăviţa şi 0-3 cu CS Farul II). Pagina a fost generata in 0.8683 secunde