CS Farul Constanţa, vicecampioană naţională la tenis de masă

163
CS Farul Constanţa, vicecampioană naţională la tenis de masă - csfarul-1600107738.jpg

Articole de la același autor

CSA Steaua Bucureşti a câştigat titlurile naţionale la tenis de masă pe echipe, atât la feminin, cât şi la masculin, competiţia fiind găzduită de Sala Polivalentă din incinta Complexului Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani.

În finala feminină, CSA Steaua Bucureşti s-a impus în faţa Farului Constanţa, scor 3-1. Bernadette Szocs le-a învins pe Alina Zaharia (3-0) şi pe Elena Zaharia (3-2), Andreea Dragoman a dispus de Elena Zaharia (3-2), punctul echipei constănțene fiind semnat de Camelia Mitrofan (3-1 cu Andrada Vincze).

„Echipa vicecampioană este antrenată de antrenorii Viorel Filimon, Elena Sebe şi Anamaria Sebe, pregătirea psihologică a fost asigurată de psihologul sportiv Mioara Şincan, iar pregătirea fizică a fost asigurată de preparatorul fizic Liviu Poiană. Două dintre sportive, Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan, sunt eleve ale Liceului cu Program Sportiv «Nicolae Rotaru» Constanţa”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Tenis de Masă pentru Viitor - Constanţa.

Pe locul al treilea, s-au clasat ACS Dumbrăviţa I şi CSM Bistriţa I.

La masculin, CSA Steaua a dispus în finală de CS Mioveni, scor 3-0. Darius Movileanu l-a învins pe Lucian Munteanu (3-0), Eduard Ionescu a dispus de Alexandru Cazacu (3-1), iar Andrei Tomică s-a impus în faţa lui Alexandru Macarie (3-0).

Medaliile de bronz au fost obţinute de CS Voinţa Câmpulung Muscel şi de CSTT Pristavu Câmpulung Muscel. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4571 secunde