Campionatul Național pe echipe - Superliga și DA feminină, la tenis de masă

CS Farul a început asaltul pentru un nou titlu de campioană

393
CS Farul a început asaltul  pentru un nou titlu de campioană - csfarul-1535900356.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat, în Sala Sporturilor din Constanța, a avut loc turul Campionatului Național pe echipe - Superliga

și Divizia A feminină, la tenis de masă.

Campioana în exercițiu CS Farul Constanța a defilat în cele trei zile de concurs, acumulând șapte victorii din tot atâtea dueluri.

În prima partidă, echipa constănțeană formată din Elena Zaharia, Alina Zaharia, Camelia Mitrofan și Anamaria Sebe a dispus cu 5-2 de CSM l Bistrița. Pentru formația din Bistrița a punctat de două ori Tania Plăian, componentă a lotului național de junioare.

Cea de-a doua confruntare n-a avut istoric pentru CS Farul, un 5-0 rapid aplicat celor de la CS Politehnica Cluj Napoca, fără măcar să cedeze vreun set. În runda a treia, CS Farul Constanța a trecut din nou cu 5-2 de CSM Arad. Ambele puncte ale arădencelor au fost reușite de Sabina Surjan, din Serbia. De asemenea, pentru adversarele Farului a evoluat și constănțeanca Mihaela Plăeașu, ultima dată legitimată la LPS "Nicolae Rotaru".

CS Farul s-a impus și în derby-ul Superligii, în fața celor de la ACS Dumbrăvița, cu 5-3, apoi au învins, rând pe rând, CSM Slatina (5-2), LPS ll "Nicolae Rotaru" (5-0) și CS Politehnica Iași (5-0), fără prea mari emoții.

Cea de-a doua echipă înscrisă în Superliga feminină, LPS ll Constanța, compusă din sportivele Andreea Dudescu, Bianca Meiroșu și Lorena Dumitru, a înregistrat o victorie și șase înfrângeri, clasându-se pe locul șapte la final.

v v v

La Divizia A feminină, disputată tot în Sala Sporturilor, echivalentul eșalonului secund, CS Farul ll Constanța (Claudia Caragea, Denisa Urîtu, Timeea Urszuly) a terminat concursul pe locul trei, cu cinci victorii și două înfrângeri, fiind depășită de CSM Moinești (șase victorii din șapte partide) și CSA Steaua București (șapte victorii din șapte partide).

A doua formație de pe litoral înscrisă în Divizia A, LPS "Nicolae Rotaru" l Constanța (Andreea Grigore, Ioana Băiașu și Briana Răducanu), nu a avut la fel de mult succes, terminând pe locul șapte, cu o victorie din șapte meciuri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4835 secunde