Finala CN de rugby juniori U18

CS Cleopatra, un meci cât un campionat. "Mergem după medaliile de aur!"

481
CS Cleopatra, un meci cât un campionat.

Articole de la același autor

Cele mai valoroase echipe de rugby juniori U18, CS Cleopatra Mamaia și CSS Bârlad, își vor disputa titlul în marea finală a Campionatului Național, programată duminică, 26 mai, de la ora 16.00, pe stadionul "Municipal" din Bârlad. 
Formația constănțeană, antrenată de Victor Bezușcu, Virgil Năstase, Marian Nache și Onal Agiacai, pornește cu un ascendent moral, după victoria din ultimul meci direct, de la Constanța, dar toată lumea este conștientă de faptul că jocul de duminică se va derula pe alte coordonate. 


"Este un meci cât un campionat, cu trofeul pe masă. Ne dorim mult să aducem titlul național la Constanța și am încredere în echipă, că ne putem îndeplini obiectivul propus. Avem asigurate medaliile de argint și vrem să le preschimbăm cu cele de aur", a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 
În finala mică, tot duminică, la Bârlad, de la ora 14.00, vor juca pentru bronz echipele bucureștene CS Metrorex și Colegiul Tehnic "Dinicu Golescu". 


XXX 
Stadionul "Municipal" din Bârlad va găzdui, sâmbătă, 25 mai, finalele Superligii de rugby, ediția 2018-2019. Pentru medaliile de bronz, față în față se vor afla CSM București și Timișoara Saracens, de la ora 11.00, în direct pe RugbyTv.ro, în timp ce mare finală se va disputa între Steaua București și Știința Baia Mare, de la ora 15.30, în direct pe TVR 1 și TVR HD. 
"Este o finală inedită prin locație, pentru prima dată, finala Superligii se va juca la Bârlad. Acest loc înseamnă mult pentru sportul nostru, este o pepinieră, iar încununarea acestui campionat aici este o onoare", a declarat președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9603 secunde