CN de rugby juniori U17

CS Cleopatra, primul meci în "exil", la Mangalia

Vineri, 12 Aprilie 2019
306
Sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 13.00, pe terenul "Marina" din Mangalia, se va disputa partida dintre echipele CS Cleopatra Mamaia și CS Pantelimon, contând pentru etapa a 12-a a Campionatului Național de rugby juniori U17. 


Deși meciul se dispută în "exil", aceasta fiind prima dintre cele două runde de suspendare primite de clubul constănțean în urma incidentelor de la jocul cu CSM București, CS Cleopatra are un singur obiectiv: victoria cu tot cu bonus. 


"Avem un singur jucător suspendat în lot, în rest toată lumea este aptă de joc. Suntem în cursa pentru titlul de campioană, așa că nu concepem alt rezultat decât victoria cu tot cu punct bonus. Vom juca și acest meci, și pe cel cu Baia Mare, la Mangalia. Este un teren în regulă, omologat, baza sportivă a fost refăcută și oferă toate condițiile", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


În clasament, CS Cleopatra ocupă locul 1, cu 33 de puncte, tot atâtea câte are și principala contracandidată la titlu, CSS Gura Humorului (locul 2, esaveraj inferior, un meci mai puțin disputat). Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2326 secunde