Campionatul Național de rugby juniori U17

CS Cleopatra, mari emoții pentru o victorie fără bonus

809
1
CS Cleopatra, mari emoții pentru o victorie fără bonus - cleopatra1-1511105152.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă tabela a indicat, la final, scorul de 20-3 în favoarea sa, echipa CS Cleopatra Mamaia a avut mari emoții în meciul cu CSM București, disputat, sâmbătă după-amiază, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", contând pentru etapa a șasea a Campionatului Național de rugby juniori U17.

Pe un teren care s-a prezentat chiar foarte bine, având în vedere ploaia care a căzut mărunt, CSM București a avut un început mai bun de meci, instalându-se minute bune în 22-ul constănțean. Gazdele au ținut piept iureșului ofensiv al bucureștenilor și au pus, la jumătatea reprizei, primele puncte pe tabelă, după o lovitură de penalitate. Până la pauză, doar CSM a mai punctat, tot dintr-o penalitate, și 3-3-ul de pe tabelă indica o egalitate fragilă.

La câteva minute de la reluare, Cleopatra a beneficiat de o nouă penalitate, a preluat conducerea, 6-3, și se părea că balanța va fi înclinată de inspirația transformeurilor. Opinia generală avea însă să fie contrazisă de un jucător al… CSM-ului, cu talie bună, dar neîndemânatic, care, la un balon de urmărire destul de puțin periculos trimis de un constănțean spre terenul de țintă, s-a "bâlbâit" nepermis și faza s-a încheiat cu eseu transformat, 13-3 pentru Cleopatra. "Filmul" s-a rupt și, în ciuda presiunii bucureștene, tot Cleopatra a mai reușit un eseu transformat, 20-3.

"Un meci foarte greu, o victorie fără punct bonus, în care am rămas doar cu satisfacția scorului final. Avem multe lucruri de corectat pentru a putea spera să terminăm prima fază a campionatului pe locul doi, ceea ce ne-ar permite să jucăm semifinala pe teren propriu", a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

Iată și rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: CSS Bârlad - LPS Focșani 71-3, CT "Dinicu Golescu" București - SCM Gloria Buzău 62-0.

În clasament, pe primul loc se află CSS Bârlad (23 p), urmată, în ordine, de CT "Dinicu Golescu" (18 p), CS Cleopatra (17 p) și CSM București (15 p).

Etapa viitoare (sâmbătă, 25 noiembrie), CS Cleopatra va întâlni, în deplasare, pe LPS Focșani. 

Comentează știrea

Dobrogean
20 noiembrie 2017
Rugby

Felicitări băietilor...a fost un meci greu dar sau mobilizat si au câsigat un meci foarte important....terenul....jumătate de teren a cedat(cel dinspre vestiare) era o adevărată orezărie cealaltă jumătate sa prezentat bine...Felicitări si celor care au venit la stadion pe acea vreme urâtă si iau sustinut tot timpul meciului pe băieti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2424 secunde