CS Cleopatra Mamaia, în linie dreaptă înaintea turneului final

161
CS Cleopatra Mamaia, în linie dreaptă înaintea turneului final - cscleopatra-1465836564.jpg

Articole de la același autor

În perioada 19-26 iunie, pe stadionul "Mihail Naca" din strada Primăverii, va avea loc turneul final al Campionatului Național de rugby juniori U16, la care vor lua parte și două echipe din Constanța. 


CS Cleopatra și CS Tomitanii vor reprezenta orașul de la malul mării în tentativa de a păstra titlul național pe meleagurile noastre. Nu va fi ușor. Cele două formații vor avea de înfruntat alte șase formații din țară extrem de puternice la acest nivel de vârstă: CNE Baia Mare, CSS Baia Mare, CSA Stea-ua București, CSS Bârlad, LPS Focșani și CSM Olimpia București. 


Până în acest moment, se cunosc doar cele opt echipe calificate în etapa finală, urmând ca extragerea și stabilirea programului să se efectueze sâmbătă, 18 iunie, de la ora 18, în ur-ma ședinței tehnice, care va avea loc în incinta stadio-nului "Mihail Naca". 


"Suntem în cantonament de o lună și ne pregătim intens pentru acest turneu final. Sin-gurul nostru gând este să ne facem jocul așa cum ne dorim și la final să obținem titlul de campioni. Din fericire, avem tot lotul la dispoziție, nu există nicio problemă medicală, jucătorii sunt foarte motivați și suntem gata să dăm piept cu oricare dintre echipe. Nu avem preferințe de adversari, fiindcă la turneul final sunt cele mai bune echipe. Noi vom da totul pe teren și sperăm ca la final să ieșim învingători", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 August 2011
Stire din Sport : Fanfară și eseuri la nisip
Pagina a fost generata in 0.8748 secunde