Campionatul Național de rugby juniori U17

CS Cleopatra, doar problema scorului în meciul cu Gloria Buzău

Vineri, 11 Mai 2018
533
Echipa de rugby juniori U17 CS Cleopatra Mamaia întâlnește, duminică, 13 mai, de la ora 12.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", pe SCM Gloria Buzău, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a a Campionatului Național. 


Un meci la discreția formației gazdă (antrenori Victor Bezușcu, Onal Agiacai, Marius Codea și Virgil Năstase), care, până la finele sezonului regulat, are nevoie doar de victorii pentru a disputa semifinala pe teren propriu. 


Și juniorii U16 ai Cleopatrei au de lucru în week-end. Tot duminică, de la ora 11.00, echipa de rugby în X va evolua în turneul de la Baia Mare, ultimul al sezonului, la finele căruia se va încununa cu laurii cuveniți campioanei. 


"Suntem deja campioni, din respect pentru competiție și pentru adversari, ne vom prezenta și la acest turneu, chiar dacă o deplasare la Baia Mare implică niște costuri mari. Ne-am îndeplinit primul obiectiv al stagiunii, aducem la Constanța un prim trofeu. Ne dorim să urmeze și altele", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


Pagina a fost generata in 0.3153 secunde