Cristina Vărzaru şi Sorin Dinu, cooptaţi în structurile de conducere ale EHF

280
Cristina Vărzaru şi Sorin Dinu, cooptaţi în structurile de conducere ale EHF - cristina-1619362258.jpg

Articole de la același autor

Secretarul general la Federației Române de Handbal, Cristina Vărzaru, și vicepreședintele Federației Române de Handbal, Sorin Dinu, au fost votați în cadrul congresului Federaţiei Europene de Handbal (EHF) de la Viena și fac parte din structurile acestei organizații.

Aleasă în Comitetul Națiunilor la feminin, Cristina Vărzaru s-a arătat încântată de succesul României la aceste alegeri ale EHF.

„Exceptând poziția lui Sorin Dinu, care nu a avut contracandidat pentru funcția de vicepreședinte al COH, pentru toate celelalte funcții pentru care România a avut candidați, competiția a fost extrem de acerbă. Iar faptul că pe președintele Dedu l-au despărțit numai cinci voturi de un loc în boardul masculin, Tudor Marta, Alecsandru Acsinte și Paul Mincu au primit voturi din partea membrilor afiliați EHF, demonstrează recunoașterea țării noastre la nivel european, demonstrează relațiile corecte pe care le-am dezvoltat cu multe federații, cu seriozitate și profesionalism.

Cât despre mine, încrederea colegilor din alte federații mă onorează, dar în același timp mă obligă. Mă aflu într-o companie selectă în cadrul NCW și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru dezvoltarea acestui minunat sport”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal, Cristina Vărzaru. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9846 secunde