CRISTINA ȚOPESCU, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU TATĂL SĂU, AFLAT PE PATUL DE SPITAL: "Luptă, nu te lăsa!"

793
CRISTINA ȚOPESCU, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU TATĂL SĂU, AFLAT PE PATUL DE SPITAL:

Articole recomandate

Realizatorul de televiziune Cristina Țopescu a scris un mesaj de susținere pentru tatăl său, comentatorul sportiv Cristian Țopescu, care trece prin clipe grele la spital.


"Tatal meu lupta, este un luptator. Toata viata am auzit de la el, de cate ori aveam vreo desnadejde: viata e o lupta, deci te lupta ! Si acum vreo luna de zile imi spunea el mie: nu te lasa, nu abandona! Asta ii spun si eu acum, cand ma intelege, dar nu-mi poate raspunde: ticu, lupta, nu te lasa, te iubesc mult !", și-a publicat gândurile Cristina Țopescu.

Fiica sa a scris despre tatăl său că a fost întotdeauna trup și suflet alături de țară, "atat de mult, incat acum poate si asta il costa".

"Ma rog sa mai aiba puterea sa lupte si va multumesc din suflet celor care sunteti alaturi de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup si suflet pentru tara asta intotdeauna. Atat de mult, incat acum poate si asta il costa. Dar daca ar putea da timpul inapoi, sunt sigura ca ar face la fel, si-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru tara lui, pe care n-a vrut niciodata s-o paraseasca.

Si-a pus tot sufletul in ce-a facut, acum sufletul lui e putin obosit, dar iubirea noastra si poate si a multora dintre voi il vor ajuta sa se ridice din nou. Medicii ii resusciteaza trupul si le sunt recunoscatoare, noi, doar prin ganduri bune, am putea sa-i resuscitam sufletul. Sper inca intr-o minune, dragii mei, inca mai sper !", a afirmat fiica jurnalistului.

Cristian Țopescu, fostul comentator sportiv, se află la internat la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost adus de urgență, marți. Jurnalistul nu se află într-o stare prea bună. Fostul comentator sportiv suferă de mai multe afecțiuni cronice, printre care și diabet.

Cristian Țopescu are 81 de ani și a fost comentator sportiv și politician, fiind ales senator de București, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3968 secunde