Cristina Neagu, jucătoarea lunii februarie în cupele europene

Vineri, 06 Martie 2020
191
Internaționala română Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a lunii februarie în cupele europene la handbal feminin, în urma voturilor corespondenților site-ului forului continental (EHF), potrivit Agerpres. ''E pentru a treia oară când primesc acest premiu și sunt onorată din nou. Februarie a fost o lună bună pentru noi, dar evoluțiile mele nu ar fi fost așa de bune dacă nu aș fi fost ajutată de echipă'', a declarat Neagu.

Interul stânga are 62 de goluri marcate în competiție în acest sezon și se află pe locul al cincilea în clasamentul marcatoarelor, deși a ratat primele patru jocuri.

''Am jucat câteva meciuri bune și acum ne concentrăm pe restul sezonului, pentru că urmează cea mai importantă parte, atât în Champions League, cât și în campionatul intern. Sunt fericită că am revenit la cel mai bun nivel după accidentare și încerc să joc cât mai bine în acest sezon'', a mai spus Cristina Neagu. ''Sâmbătă avem un meci dificil cu Vipers. Vrem să îl câștigăm și să ne pregătim pentru sferturile de finală. În ciuda oscilațiilor din acest sezon, ne gândim la un loc la turneul Final4 și vom lupta pentru el până la final'', a subliniat Neagu, care a mai fost desemnată jucătoarea EHF a lunii în aprilie 2017 și noiembrie 2018.

Cristina Neagu a fost urmată în clasamentul lunii ferbuarie de Jovanka Radicevic (Muntenegru/Buducnost Podgorica/Muntenegru), Estavana Polman (Olanda/Team Esbjerg/Danemarca), Helene Fauske (Norvegia/Herning-Ikast Handbold/Danemarca) și Ana Gros (Slovenia/Brest Bretagne Handball/Franța).

Doar rusoaica Ana Viahreva are mai multe premii lunare decât Neagu, cinci la număr.

Pagina a fost generata in 0.256 secunde